Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avokado Göbeğinde Ahtapot TartarAvokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Tarifi - Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Yapılışı - Ahtapot Nasıl Yapılır - Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Malzemeleri 4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME Avokado 2 adet Ahtapot 500 gr Zeytinyağı 4 kaşık Fesleğen 4–5 yaprak Tuz 1 tutam Karabiber 1 tutam Limon 1 adet Yörsan labne peyniri 4 çorba kaşığı Yörsan Krema 2 çorba kaşığı Yenilebilir çiçek 1-2 tutam HAZIRLANIŞI Ahtapotları haşlıyoruz, daha sonra dilim dilim kesiyoruz İçine tuz, karabiber, fesleğen, limon suyu ile labne peyniri ve bir miktar zeytinyağı ekleyerek karıştırıyoruz Tabağımızın ortasına silindir şekillendirici koyarak etrafına dilim avokadolarımızı yerleştiriyoruz İçine ahtapotlarımızı koyup kalıbımızı kaldırıyoruz Tabağımızı yenilebilir çiçekler ile süsleyip kremalı fesleğen sosumuzu döküyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|