Bademli Levrelk Filetosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Levrelk Filetosu



Bademli Levrelk Filetosu Tarifi - Bademli Levrelk Filetosu Nasıl Yapılır - Bademli Levrelk Filetosu Malzemeleri


MALZEMESİ: 150 gram badem, 150'şer gramlık dört dilim levrek, tuz, yarım limonun suyu, 1 tatlı kaşığı un, 2 kahve fincanı rafine yağ, 1çorba kaşığı tereyağı, 1 limonun suyu, 4 dilim halka halka kesilmiş limon, 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz


Bademleri kaynar suda 1 dakika kaynatıp kabuklarını soyun; ardından boylamasına ince dilimleyip bir tepside fırına verip sararınca alın Limonladığınız levrek dilimlerini hafifçe una buladıktan sonra kızgın rafine yağda her iki tarafını dörde dakika pişirin Servis tabağına alınca tavaya tereyağını koyup bademleri bir 1 dakika çevirin, limonu da katarak balıkların üzerine dökün Maydanozu ve tuzunu serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.