![]() |
Yoğurtlu Alabalık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu AlabalıkAlabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Alabalık Pişirme - Alabalık Yemekleri - Fırında Alabalık - Folyoda Alabalık Malzemeler 3 alabalık (yaklaşık 750 g, temizlenmiş) 250 g çeşitli salata yaprakları, taze otlar ve hodan gibi yenebilir çiçekler 1/2 su bardağı yağsız yoğurt 1/2 limonun suyu 2 tatlı kaşığı dereotu (ince kıyılmış) 2 çorba kaşığı natürel zeytinyağı bir tutam tuz bir tutam taze çekilmiş karabiber Tarifi Önce fırınınızı 200 °C'a ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Yeşillikleri bir salata tabağına dizin ![]() ![]() Balıklar elle tutulacak kadar soğuyunca ayıklayıp, irice parçalara ayırın ![]() ![]() NOT: PROTEİN BAKIMINDAN ZENGİN YOĞURTLU ALABALIK ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|