Jöleli Tart |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Jöleli Tartjöleli tatlılar MALZEMELER: * 2,5 çay bardağı pandispanya unu * 2 yumurta * 1 çay bardağı hindistancevizi * 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında su * 1 paket çilekli jöle (bitkisel olanlardan) * 3 tane kivi * 2 tane muz YAPILIŞI: 1 Pandispanya ununu, yumurtaları, hindistancevizini ve suyu mikserde 7-8 dakika çırpın 2 26 cm çapındaki yağladığınız kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp üzerini düzeltin 3 150 derecei önceden ısınmış fırında 25-30 dakika pişirin 4 Jöleyi tarifine göre hazırlayın, 5 dakika dinlendirin 5 Meyveleri doğrayın ve jöleyle karıştırın Yine 5 dakika dinlendirin 6 Ilıyan pandispanyanın üzerine jöleyi boşaltıp buzdolabına alın En az 2 saat dinlendirip servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|