Jöleli Tart

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jöleli Tart



jöleli tatlılar

MALZEMELER:

* 2,5 çay bardağı pandispanya unu

* 2 yumurta

* 1 çay bardağı hindistancevizi

* 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında su

* 1 paket çilekli jöle (bitkisel olanlardan)

* 3 tane kivi

* 2 tane muz


YAPILIŞI:


1 Pandispanya ununu, yumurtaları, hindistancevizini ve suyu mikserde 7-8 dakika çırpın

2 26 cm çapındaki yağladığınız kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp üzerini düzeltin

3 150 derecei önceden ısınmış fırında 25-30 dakika pişirin

4 Jöleyi tarifine göre hazırlayın, 5 dakika dinlendirin

5 Meyveleri doğrayın ve jöleyle karıştırın Yine 5 dakika dinlendirin

6 Ilıyan pandispanyanın üzerine jöleyi boşaltıp buzdolabına alın En az 2 saat dinlendirip servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.