Kaymaklı Katmer

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Katmer



Kaymaklı Katmer Tarifi - Kaymaklı Katmer Nasıl Yapılır - Kaymaklı Katmer Malzemeleri




MALZEMELER

2 adet yufka

200 gr kaymak

100 gr dövülmüş antep fıstığı

4 çorba kaşığı toz şeker


Yufkayı açın ve üzerine kaymağı yayın Şeker ve antep fıstığı kaymağın üzerine serpin Ardından yufkayı bohça kapatır gibi karşılıklı kenarları üst üste gelecek şekilde kopartın Az yağlanmış teflon tavada yufkayı arkalı önlü kızartın Ateşten alıp üzerine antep fıstığı serperek dörde kesip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.