VİŞNELİ AYVA TATLISI

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

VİŞNELİ AYVA TATLISI



Malzemeler:


- 3 adet orta büyüklükte ayva,
- 1 su bardağı çekirdeksiz dondurulmuş vişne,
- 1 su bardağı toz şeker,
- 1 paket vanilya,
- 2 yemek kaşığı patates nişastası,
- 2 adet karanfil



Yapılışı:
Ayvaları soyup ikiye bölün Çekirdek yataklarını temizleyin Tencereye yerleştirin Üzerlerine yarım su bardağı toz şeker gezdirin Karanfilleri ilave edin 1 su bardağı sıcak su ilave edip yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin Ayvaları içinden alıp servis tabağına yerleştirin Kalan suya vişneleri atın Vanilya ve patates nişastasını karıştırıp koyulaşıncaya kadar pişirin Ayvaların ortalarına doldurun Soğuyunca servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.