İc Baklalı Esmer Tatli |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İc Baklalı Esmer TatliMalzemeler -2 Su bardagi ic bakla -2 Su bardagi toz seker -1 Adet portakalkabugu rendesi -1 Paket vanilya -1 Corba kasigi margarin -1 Corba kasigi kakao Yapılısı Önceden islatilmis baklanin,üzerine cikacak kadar su koyup hasliyoruzBaklalar pisince icine toz seker ilave ediyoruzBirlikte kaynatip,portakal kabugu rendesi,vanilya ve margarin ilave ediyoruz Bu malzemeyi mikserle cirpiyoruzIki renkli yapmak istersek bir kaba bu harctan alip icine bir kasik Kakao koyup karistiririzKalibin altina acik renkten, ortaya kakaodan,üstüne yine acik renkten koyariz sogutup ters ceviririz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|