![]() |
Güllü Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Pasta![]() MALZEMELER ![]() - 4 yumurta - 3 çorba kaşığı soğuk su - 2 çorba kaşığı şeker - 4,5-5 çorba kaşığı un - 1 paket vanilya - 1 fiske tuz İÇİ - 200gr ![]() ![]() - 200gr ![]() YAPILIŞI ![]() 1- Fırını 180 C’ye ısıtın ![]() ![]() ![]() 2- Yumurta aklarını bir fiske tuz ile sertleşene kadar çırpın ![]() ![]() 3- Yumurta akını azar azar unlu karışıma ekleyin, aklar sönmeyecek şekilde yavaş yavaş yedirin ![]() 4- Hamuru pişirme kağıdı serilmiş tepsiye yayın ![]() ![]() 5- Hamur pişerken reçeli karıştırarak ısıtın ![]() ![]() 6- Hamuru fırından çıkarır çıkarmaz havlunun üzerine kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Kullanmak istediğiniz kalıbı streç folyoyla kaplayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|