![]() |
Delioğlan Sarığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delioğlan SarığıMalzemeler: 4 Su Bardağı Un 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Adet Yumurta Ilık Su, Tuz 1 Çay Kaşığı Nişasta 8 Çorba Kaşığı Tereyağı 250 gr Beyaz Peynir Hazırlanışı : Unu derin bir kaba eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 adet beze koparın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer yufkaları da rulo şeklinde sarın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Delioğlan Sarığı, bayramlarda Safranboluda konuklara ikram edilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|