Erzincan Usulü Kaygana

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Erzincan Usulü Kaygana



Erzincan Usulü Kaygana Tarifi - Erzincan Usulü Kaygana Yapılışı - Erzincan Usulü Kaygana Nasıl Yapılır - Erzincan Usulü Kaygana Malzemeleri

Üç dört tane yumurta, yarım kilo süt ve un marmelat kıvamında yoğrulur Tavada yağ kızdırılır Ocaktan geri alınır Yapılan hamurdan kaşıkla alınarak tavaya konur ve daire şeklinde dağıtılır Tekrar ocağa konur İyice kızarıncaya kadar pişirilir Servis yapılır


Erzincan Valiliği

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.