![]() |
Kestaneli Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli MantıKestaneli Mantı Tarifi - Kestaneli Mantının Yapılışı - Kestaneli Mantı Nasıl Yapılır malzemeleri 3 su bardağı un Yarım su bardağı kestane unu 4 yumurta Tuz 1 yumurta akı İç harcı için Yarım kg şekersiz kestane püresi 200 gr lor peyniri 2 yumurta sarısı Tuz Karabiber Kırmızı pul biber üzeri için 80 gr parmesan peyniri 25 gr çam fıstığı 1 yemek kaşığı tereyağı Yapılışı: Mantı hamuru için yumurta akı hariç diğer malzemeleri yoğurun ![]() ![]() Kestane ezmesi, lor peyniri, yumurta sarısı, pul biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın ![]() Hamuru merdaneyle yufka kalınlığında açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynar suda 4-5 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|