Çipura Buğulama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çipura BuğulamaÇipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Nasıl Yapılır - Çipura Buğulama Malzemeleri Çipura Buğulama (diyet) Malzemeler: 3 adet çipura 3 adet soğan Yarım demet maydanoz 2 adet defne yaprağı 3 adet domates 1 adet limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz karabiber Hazırlanışı: Balıkları ayıklayıp yıkayın Çelik tencereye yerleştirin Soğanları piyazlık kıyın Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin Sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|