Erzurum Çorbası |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erzurum Çorbasıçorba tarifi - erzurum çorbası nasıl yapılır MALZEMELER 300 gr Kıyma 1 çay bardağı Yıldız Şehriye 1 adet Kuru Soğan, 1 Kase Yoğurt 1 yemek kaşığı Salça 2 diş Sarımsak 1 yemek kaşığı Tereyağı Nane, Kara Biber, Pul Biber, Tuz HAZIRLANIŞI Kıymayı tuz karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurunMisket büyüklüğünde köfteler yapınİki kaşık salça ve bir l suyu kaynatıp köfteleri içine atınKöftelerin pişmesine yakın şehriyeleri ekleyinDiğer tarafta hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın Servis yaparken tereyağında kızdırılmış pul biber ve nane karışımını üzerine gezdirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|