YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı



MALZEMELER


6 kişilik

1 lt et suyu

1 yemek kaşığı tereyağı

3 yemek kaşığı un

1 limon suyu

2 adet yumurta sarısı

1 kahve kaşığı pulbiber

1 su bardağı süt

2 yemek kaşığı yoğurt

kruton ekmek




HAZIRLANIŞI


Bir kapta yoğurt, limon suyu, yumurta sarıları, un ve sütü karıştırın Bir tencerede de et suyunu kaynatın Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu karışımı yavaşça ekleyin Ağır ateşte yaklaşık 15 dakika kaynatın Ayrı bir kapta tereyağını eritin, pulbiberle karıştırın Hazırladığınız çorbanınüzerine dökün ardından da kreton ekmekleri serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.