![]() |
Havuç Çorbası 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Çorbası 2Havuç Çorbası Tarifi - Havuç Çorbası Yapılışı - Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Havuç Çorbası Malzemeleri MALZEMELER 6 Su bardagi etsuyu 3 Adet büyük boy havuç 3 Çorba kasigi siviyag 2 Kahve fincani un 2 Adet yumurta sarisi 1 Su bardagi su 2 Su bardagi süt YAPILIŞ TARİFİ Havuçlari ince dograyip, 2 çorba kasigi siviyagda hafifçe öldürün ![]() Sonra 1 su bardagi suda haslayin ve iyice yumusak bir hale getirin ![]() Süzgeçten geçirip, püre haline getirin ![]() Bir tencerede 6 su bardagi etsuyu, yeterice tuz ve püre haline getirdiginiz havuçlari koyup kaynamaya birakin ![]() 1 Çorba kasigi siviyagda unu kavurun ![]() Karistirarak 2 su bardagi süt ilave edin ![]() Yumurta sarilarini ilave ederek iyice karistirin ![]() Atesten aldiginiz havuçlu karisima azar azar dökerek bir taraftanda karistirarak kaynama derecesine gelince bir tasim kaynatip, ocaktan alin ![]() Sicak olarak servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|