![]() |
İrmikli Yoğurt çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrmikli Yoğurt çorbasıMalzemeler ![]() 250 gr kemikli et 1 soğan, 1 kereviz 2-3 dal maydanoz 2 kahve fincanı irmik 6 su bardağı su, 1 yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 çorba kaşığı margarin 1 çay kaşığı nane Tuz, karabiber, kırmızı tozbiber Yapılışı ![]() Soğan ve kerevizi soyup 2-3 parçaya kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorbayı süzgeçten geçirip ayrı bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt, yumurta ve 1 kepçe çorba suyunu bir kasede çırpın, kaynamakta olan çorbaya sürekli karıştırarak ilave edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|