Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı ÇorbasıKesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Tarifi - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Yapılışı - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Nasıl Yapılır - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzemeleri Malzeme Listesi 1 Su B Kesme Hamur 1 Demet Kuzu Kulağı 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta Sarısı 2 Çorba K Un 1 Su B Et Suyu Tuz Su Üzeri İçin: Tereyağı Hazırlanışı: Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|