Etli Sebze Ezmesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Sebze EzmesiEtli Sebze Ezmesi Tarifi - Etli Sebze Ezmesi Nasıl Yapılır - Etli Sebze Ezmesi Malzemeleri Etli Sebze Ezmesi (2 porsiyon) 30 gr (1 köfte kadar) et1 yemek kaşığı pirinç 1 sebze( ıspanak, kabak, domates, semizotu) 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 küçük soğan HAZIRLANIŞI: Sebzeler doğranarak bir tencereye konur, 1yemek kaşığı pirinç,mercimek, bulgur ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı az su konup pişirilir Sebzenin türüne göre dolma şeklinde veya kıymalı sebze yemeği olarak yedirilir![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|