Etli Sebze Ezmesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Sebze Ezmesi



Etli Sebze Ezmesi Tarifi - Etli Sebze Ezmesi Nasıl Yapılır - Etli Sebze Ezmesi Malzemeleri

Etli Sebze Ezmesi


(2 porsiyon)

30 gr (1 köfte kadar) et

1 yemek kaşığı pirinç

1 sebze( ıspanak, kabak, domates, semizotu)

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

1 küçük soğan


HAZIRLANIŞI: Sebzeler doğranarak bir tencereye konur, 1yemek kaşığı pirinç,mercimek, bulgur ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı az su konup pişirilir Sebzenin türüne göre dolma şeklinde veya kıymalı sebze yemeği olarak yedirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.