Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozmak, büyüsü, için, papaz, sihri, türlü

Papaz Büyüsü ve Her Türlü Sihri Bozmak İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

camuro Nickli Üyeden Alıntı

evet ayetli sular ayak değmeyen yere dökülürağaç dibi,saksı yada denize dökün bu uygulamayı kendinizde yapabilirsiniz7gün tuz koyulcak malum şehirde yaşıyoruz dağlardan su alma imkanımız olmadığı için suyu camiden de alabiliriz7 caminin suyuda olurBundan asla şüphe etmeyin Allah'ın izniyle bozulur ama bugün yaptım hemen bozuldu olmaz büyünün bozulmasıda tutmasıda 4 ay sürerBüyü olup olmadığını zaten insan gerek gördüğü kötü rüyalardan ve aşırı sinir, işlerin ters gitmesi,uykusuzluk gibi belitilerden anlaşılıreğer bu belirtiler varsa bu uygulamayı yapınAllah şifa versin

Gusul ettikten sonra mı bu suyla yıkanacağız, yıkanıp bu suyla mı gusul alacağız
Bir yakınımıza, sevabına okumaları kendimiz yapıp, suyunu içirsek, banyosunu yapsa olur mu?
Mümkünse bu iki sorumu da cevaplar mısın? Teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

evet ayetli sular ayak değmeyen yere dökülürağaç dibi,saksı yada denize dökün bu uygulamayı kendinizde yapabilirsiniz7gün tuz koyulcak malum şehirde yaşıyoruz dağlardan su alma imkanımız olmadığı için suyu camiden de alabiliriz7 caminin suyuda olurBundan asla şüphe etmeyin Allah'ın izniyle bozulur ama bugün yaptım hemen bozuldu olmaz büyünün bozulmasıda tutmasıda 4 ay sürerBüyü olup olmadığını zaten insan gerek gördüğü kötü rüyalardan ve aşırı sinir, işlerin ters gitmesi,uykusuzluk gibi belitilerden anlaşılıreğer bu belirtiler varsa bu uygulamayı yapınAllah şifa versin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ben bu uygulamaların bir çoğunu yaptım ama eğer ciddi büyüler yapılmışsa bozulmuyor ben neler çektim bu büyü işlerinden okuduğum dualar sadece o anlık hafifletiyordu beni ağlamalarım azalıyordubenim ve eşimdeki büyüleri bozmak için bir hocadan yardım aldım şükür şimdi herşey yolunda ama hocalar büyü bozma işlemlerinde neler yapıyorlar çok merak ediyorum ne yaptıklarını asla söylemiyorlarben çok okuma yaptım ama kendi kendime başaramamıştım inşallah sizler başarılı olursunuz büyü yapıp yuva yıkanların Mevlam islah etsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

camuro Nickli Üyeden Alıntı

Bu vereceğim terkip papaz büyüsü ve her türlü büyü, sihre etkilidirYol kenarlarında dağlarda bulunan çeşmelerden 7 adet farklı çeşmeden su alınacak ve karıştırılacak bu sular Daha sonra 72 fatiha suresi 313 ayetelkürsi 111 besmele 21 tekvir suresi taha 67-68-69 ayetleri 21 kere 34 vudduha ve 17 şer defa felak nas sureleri bu çeşmelerden alınan suya okunur bu suyu 7 gün içer ve 7 nci gün kaya tuzu ilave ederek suya gusul abdesti alınırsa biiznillah büyü kalmazAllahu alem bissevab

Alıntıdır

Allah CC Razı Olsun
Bu uygulamaları direk kendi kendimize yapabiliriz değil mi?
İçeceğimiz suya da tuz koysak daha mı etkili olur acaba?
Ayetli olduğu için bu suyun kanalizasyona gitmemesi gerekiyor sanırım
Gusul ettikten sonra mı bu suyla yıkanacağız, yıkanıp bu suyla mı gusul alacağız
Bir yakınımıza, sevabına okumaları kendimiz yapıp, suyunu içirsek, banyosunu yapsa olur mu?
Büyü olup olmadığını bilmesek de (İnşallah yoktur !) tedbir anlamında yapsak bir aksilik olmaz değil mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Bu vereceğim terkip papaz büyüsü ve her türlü büyü, sihre etkilidirYol kenarlarında dağlarda bulunan çeşmelerden 7 adet farklı çeşmeden su alınacak ve karıştırılacak bu sular Daha sonra 72 fatiha suresi 313 ayetelkürsi 111 besmele 21 tekvir suresi taha 67-68-69 ayetleri 21 kere 34 vudduha ve 17 şer defa felak nas sureleri bu çeşmelerden alınan suya okunur bu suyu 7 gün içer ve 7 nci gün kaya tuzu ilave ederek suya gusul abdesti alınırsa biiznillah büyü kalmazAllahu alem bissevab

dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com