![]() |
Muhabbet Ve Barıştırma İçin Okunacak Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet Ve Barıştırma İçin Okunacak DuaHENNA Nickli Üyeden Alıntı [/B]buralardaki ilk filan bin filana karşı tarafın mı ismini koyuyoruz,örneğin erkeğinismi mehmet,anne ismi ayşe,kızın ismi fatma,annesinin adı emine ve kız erkekle barışmak için okuyacaksa ne şekil yerleşmesi gerekiyor,gösterirmisiniz? şimdi degerli güzel insan muhabbet ve celplerde ne yaparsan yap mutlaka karşı tarafın ismi yani gelecek veya celp veya muhabbet olacak kişinin ismi konulur diyelim birkişiyi celp eticez bu kişi erkek> serian acileten inni eselüke aksamtüaleyküm ya huddamü ve bihakkıayetişşerifetihi fi hezihilsaati ve hasilümuradi filan ali ibni ayşe filan celbülalamehabbeti ve şehavati filanete emine binti durkadın filane serian acileten minel berk fi hezel mekan 3kere elvahan 3kere elaccele 3kere essaate<<< böyle olur inşallah anlatabilmişimdir degerli güzel insan dua ve nur ile kalın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet Ve Barıştırma İçin Okunacak DuaAllahümme elif beyne filan bin filan kema ellefte beyne ademe ve Havva ve kema ellefte beyne musa ve Harun ve kema ellefte beyne cebraile ve mikaile ve kema ellefte beyne Yusuf ve züleyha ve kema ellefte beyne muhammediv ve hadicetül Kübra ve kema ellefte beyne Fatimetüz Zehra ve Aliyyül murteza ![]() Allahümme elif beyne filan bin filan ila filan meselü kelimetün tayyibetün keşeceratin tayyibetün ve fer’uha fis semai tü’ti üküleha külle hınin biizni rabbiha ve yadrıbüllahül emsale linnasi leallehüm yetezekkerun buralardaki ilk filan bin filana karşı tarafın mı ismini koyuyoruz,örneğin erkeğinismi mehmet,anne ismi ayşe,kızın ismi fatma,annesinin adı emine ve kız erkekle barışmak için okuyacaksa ne şekil yerleşmesi gerekiyor,gösterirmisiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet Ve Barıştırma İçin Okunacak DuaBarıştırma ve muhabbet için Aralarında adavet dargınlık olan kimselerin iç çamaşırlarından 15 santim iplik alınır Verilen bu dua okunur vede bir düğüm atılır Bu suretle 7 kere okunur vede düğüm atılırve toplam 49 defa okumuş olursun Bu iplikler dargın olan kişilerden birinin üzerinde bulundurulursa Aralarındaki dargınlık gider vede muhabbet ve sevgi hasıl olur O iplikler buluduğu sürece hiçbir dargınlık olmaz Oldukça tesirli bir yöntemdir gaflet olunmaya Euzu billahi mineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim Va'tesımu bi hablillahi cemiav ve la teferraku, vezkuru ni'metellahi aleykum iz kuntum a'daen fe ellefe beyne kulubikum fe asbahtum bi ni'metihi ihvana, ve kuntum ala şefahufratim minen nari fe enkazekum minha, kezalike yubeyyinullahu le kum ayatihi leallekum tehtedûn ![]() Ya eyyuhen nasu inna halaknakum min zekeriv ve unsa ve cealnakum şuubev ve kabaile li tearafu, inne ekramekum indellahi etkakum, innellahe alimun habîr ![]() Allahümme elif beyne filan bin filan kema ellefte beyne ademe ve Havva ve kema ellefte beyne musa ve Harun ve kema ellefte beyne cebraile ve mikaile ve kema ellefte beyne Yusuf ve züleyha ve kema ellefte beyne muhammediv ve hadicetül Kübra ve kema ellefte beyne Fatimetüz Zehra ve Aliyyül murteza ![]() Allahümme elif beyne filan bin filan ila filan meselü kelimetün tayyibetün keşeceratin tayyibetün ve fer’uha fis semai tü’ti üküleha külle hınin biizni rabbiha ve yadrıbüllahül emsale linnasi leallehüm yetezekkerun kim başka formda yayınlarsa hakkım hellal değildir kaynak:ilmülruhani arapca |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|