> Tencerede Sebzeli Süt Danası |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Tencerede Sebzeli Süt DanasıMALZEMELER 600 gr Süt Danası (yağsız but) 500 gr Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin) 150 gr Soyulmuş Domates 1 Bağ Taze Biberiye 1 Bağ Taze Kekik Zeytinyağı Tuz Taze Çekilmiş Karabiber HAZIRLANIŞI Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|