> Dana Eskalop

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Dana Eskalop



MALZEMELER
4 adet dana eskalop
250 gr jambon, haşlama
1 adet soğan, rendelenmiş
2 çay fincanı tavuk suyu ( ya da et suyu)
2 çorba kaşığı beyaz galeta unu
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
200 gr çiğ krema
25 gr tereyağ
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay fincanı beyaz şarap
25 gr un
sıcak su
tuz, biber

HAZIRLANIŞI
Eskalopları dövün Jambon, bir soğanının rendesi, galeta unu, maydanoz, tuz, biber ve yumurtayı karıştırın Gerekirse çok az sıcak su ile yumuşatın Eskalopları bir tahta üzerine yayınHazırladığınız içi dörde bölüp, eskalopların üzerine koyun Her birini sarıp, bir kürdan yardımıyla tutturun Tereyağ ve sıvıyağı bir tavada kızdırın Eskalopları hafif una bulayıp yağda hafifçe kızartın Üzerlerine sıcak et suyu, şarap ve krema ilave edip tencerenin kapağını kapatın 45-50 dakika hafif ateşte pişirin, kürdanları çıkarıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.