> Çoban Kavurma |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Çoban KavurmaMALZEMELER 1 kg kuşbaşı kuzu eti 3 adet soğan 1 tatlı kaşığı kekik 3 adet çarliston biber 1 çay kaşığı karabiber 2 diş sarmısak ½ çay bardağı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 15 saat kadar pişirilir Piştikten sonra üzerine kekik serpilir Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|