![]() |
> Elbistan Tava (1 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Elbistan Tava (1 Kişilik)MALZEMELER 250 gram kuşbaşı kuzu eti 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet ince doğranmış arpacık soğanı 1 adet domates 1 diş sarımsak tuz 1 adet patlıcan Kızartmak için: sıvı yağ 1 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri 1 adet sivribiber HAZIRLANIŞI 250 gram kuşbaşı kuzu etini haşlayın ![]() ![]() ![]() Etin haşlandığı sudan 1 çorba kaşığı ilave edin ![]() ![]() ![]() 1 adet patlıcanı alacalı soyup, dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biberin çekirdeklerin çıkarıp, ince ince doğrayın ![]() ![]() Etleri bir güvece yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Elbistan tava, Kahramanmaraş yöresine özgü bir yemek ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|