![]() |
> Osmanlı Salatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Osmanlı SalatasıMALZEMELER 400 gr ince, kibrit kesimi beyaz lahana Yarım bağ ince doğranmış taze nane (kuru nane de kullanılabilir) 10 adet ince kibrit biçimi doğranmış kuru kayısı 1 adet ince doğranmış orta boy domates 1 adet ince, doğranmış cuşka biber 1 çorba kaşığı tuz Sosu için 1 adet haşlanmış ve 6 eşit parçaya bölünmüş yumurta 2 adet limon 1 kahve fincanı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Beyaz lahanayı bir kabın içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sırası ile üzerine geriye kalan malzemeleri ilave edin ![]() ![]() Bu işlem bittikten sonra salatayı servis tabaklarına alıp yumurta ile süsleyip servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|