> Iç pilav

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Iç pilav



MALZEMELER
250gr kuzu veya tavuk ciğeri
2 su bardağı pirinç
1 adet orta boy soğan
5 çorba kaşığı çam fıstığı
3 yemek kaşığı kuş üzümü
3 yemek kaşığı margarin
1 adet kesme şeker
1 tatlı kaşığı yenibahar
1/2demet dereotu
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı eritin, fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun Daha sonra temizlenmiş, zarı soyulmuş ve küçük küçük doğranmış ciğerleri tavaya alıp rengi değişinceye kadar pişirin
Pirinci ilave edip karıştırdıktan sonra su, tuz,kuşüzümü ve baharatları koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin
Dereotu ile süslüyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.