> Armutlu Mus |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Armutlu MusMALZEMELER yarım kg olgun armut 1 limonun suyu 5 çorbakaşığı tozşeker 4 dilim ananas 10 adet böğürtlen 2 adet muz 2 adet kiwi 1 çorbakaşığı hindistancevizli krema 5 gramlık 3 adet yaprak jöle 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Yaprak jöleyi suda eritin lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|