> Armutlu Mus

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Armutlu Mus



MALZEMELER
yarım kg olgun armut
1 limonun suyu
5 çorbakaşığı tozşeker
4 dilim ananas
10 adet böğürtlen
2 adet muz
2 adet kiwi
1 çorbakaşığı hindistancevizli krema
5 gramlık 3 adet yaprak jöle

4 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Yaprak jöleyi suda eritin lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki
bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın
Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.