Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, kabak, krem, şantili

> Krem Şantili Kabak

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Krem Şantili Kabak



MALZEMELER
1 kg kabak
3 adet yumurta
200 gr krem şanti
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu


HAZIRLANIŞI
Kabakların, kabuklarını kazıyın Yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları 1 cm kalınlığında boyuna kesin Yağlanmış tepsiye sık olarak yerleştirin
Bir kapta üç yumurtayı iyice çırpın İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar çırpın Rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave edip karıştırın
Yapmış olduğunuz karışımı kabakların üzerine dökün Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatın 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin Servis tabağına alarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.