Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, 810, jölesi, kaymaklı, kayısı, kişilik

> Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)



MALZEMELER
1 kg kayısı püresi
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti


HAZIRLANIŞI
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin Karışımı kalıplara dökün
Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.