> Mantarlı Tavuk Sarma |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Mantarlı Tavuk SarmaMALZEMELER 4 ADET KEMİKSİZ TAVUK GÖGSÜ 100 GR KONSERVE MANTAR 100 GR KAŞAR PEYNİRİ 1/2 DEMET MAYDONOZ 3 DİŞ SARMISAK 1 SU BARDAĞI GALETA UNU TUZ,KARABİBER SIVI YAĞ HAZIRLANIŞI TAVUK GÖGÜSLERİNİ TAM OLARAK İKİYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENİNE KESİN TUZ VE KARABİBER SERPİN MANTARLARI İNCE,KAŞAR PEYNİRİNİ KÜÇÜK KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIN GALETA UNUNU,MAYDONOZ VE SARMISAĞI ROBOTTA İYİCE ÇEKİNGENİŞ BİR TABAĞA ALIN TAVUKLARIN İÇİNİ MANTAR VE KAŞAR PEYNİRİ İLE DOLDURUN YAN KENARLARINI HAFİFCE KAPATIP,RULO ŞEKLİNDE SARIN MANTARLI TAVUK SARMALARI GALETA UNLU KARIŞIMA BULAYIN TAVAYA BİRAZ SIVIYAĞ KOYUP KIZDIRINTAVUKLARIN İKİ TARAFI DA ALTIN SARISI RENGİNİ ALINCAYA KADAR KIZARTIN MANTARLI TAVUK SARMAYI YANINDA İSTEDİĞİNİZ BİR GARNİTÜR İLE SERVİS YAPIN |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|