Su Muhallebisi |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Su MuhallebisiMalzeme : 3,5 su b süt 3,5 su b su 1 su b nişasta Şurubu için: 1,5 su b tozşeker 2 su b su 1 su b fıstık veya badem içi 1 çay b gülsuyu Süslemek için: Çilek pudra şekeri Hazırlanışı : Tencereye 35 su bardağı su,35 su bardağı süt ve 1 su bardağı nişasta ilave edip pişirinDaha sonra muhallebiyi tepsiye dökün ve buzdolabında dinlendirin Ayrı kapta 15 su bardağı toz şekeri ve 2 su bardağı suyu ilave edip şekeri eritinÜzerine 1 çay bardağı gülsuyu ekleyin Su muhallebisini buzdolabından çıkartınTatlıyı dilimleyin Üzerine şurubunu dökün Süslemek için ise küp kesilmiş çileği ve pudra şekerini ile süsleyin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|