Vişne soslu pandispanya |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vişne soslu pandispanyaVişne soslu pandispanya Kategori: pastalar Pandispanya Malzemeler: 3 yumurta 3 fincan şeker 3 fincan un Yarım fincan su Yarım poşet kabartma tozu Krem şanti: 1 poşet tarifine göre hazırlanmış krem şanti Sos malzemesi: 2 su bardağı vişne suyu 3 kaşık şeker 2 kaşık mısır nişastası Ayrıca keki ıslatmak için 1 çay bardağı vişne suyu Yapılışı: Yumurtaları şeker ile 5 dk kadar çırpıp, su, un ve kabartma tozunu ilave edip yavça karıştırın Dikdörtgen büyük boy borcamda 180 dercede 15 dk kadar pişirin Pandispanyayı 1 çay bardağı vişne suyu ile ıslatıp üzerine hazırladınız krem şantiyi yayıp buzdolabına kaldırın Vişne suyunu şeker ve nişasta ile koyulaşana kadar pişirin Karıştırarak soğutup, tamamen soğuduğunda krem şantinin üzerine yayın Bir kaç saat dolapta dinlendirip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|