Fındıkpare - Fındıkpare Tarifi |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fındıkpare - Fındıkpare TarifiFındıkpare - Fındıkpare Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 125 g margarin 1 çay bardağı toz şeker 1 yumurta 1,5 çay bardağı ince öğütülmüş fındık 1 poşet Dr Oetker Şekerli Vanilin 2 su bardağı un Üzeri için: Bütün fındık Hazırlanışı: Hamur: Margarini şekerle iyice çırpın Yumurta, öğütülmüş fındık, şekerli vanilin ve unu ekleyip iyice yoğurun Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar yapıp yuvarlayın ve tepsiye sıralayın Topların üzerine birer adet bütün fındık batırın ve pişirin Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|