![]() |
Ekşili Kış Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekşili Kış DolmasıBir araştırmaya göre, Türkiye'nin mutfağında, 2205 farklı yöresel yemek bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 20 adet kurutulmuş dolmalık biber 1 su bardağı pirinç 1/2 su bardağı ince bulgur 3 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1,5 su bardağı kıyma 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 9-10 dal maydanoz 1,5 su bardağı kadar su 1/2 su bardağı limon suyu 10 diş sarımsak Yapılışı Kuru biberleri yumuşayana kadar kaynar suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|