![]() |
> Cenova Sosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Cenova SosuMALZEMELER; 1/2 Su Bardağı Balık Suyu 1 Kereviz (doğranmış) 400 gr Kırmızı Şarap (2 su bardağı) 200 gr Dömi-glas sos (1 su bardağı) 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber Baharat torbası: 4 Sap Maydanoz 1 Sap Kekik Otu 1 Defne Yaprağı HAZIRLANIŞI; Cenova sosu balıklar için (özellikle alabalık için) kullanılan klasik bir sostur ![]() ![]() ![]() Orta boy derince bir kapta, orta ateşte tereyağı eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|