![]() |
Dolma Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dolma TavukDOLMA TAVUK Malzeme: 1 bütün tavuk, 1 adet tavuk ciğeri, 1,5 su bardağı pirinç, 1 diş sarmısak, 3 yemek kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı çamfıstığı, 3 yemek kaşığı kuşüzümü, 1 çorba kaşığı salça, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, 2,5 su bardağı su, karabiber, pul biber, tuz, Tarif: Tavuğu 2 su bardağı su ve tuz ile kısık ateşte yaklaşık 35 dakika haşlayın ![]() ![]() Tereyağını bir tencerede eritin, küçük küçük doğranmış ciğeri ve fıstığı ekleyip, fıstıklar pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuğun içine aldığı kadar pilav doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|