Fistikli Tavuk

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fistikli Tavuk



FISTIKLI TAVUK

Malzeme:

1 kg göğüs tarafından parça tavuk eti,
2-3 adet çarliston biber,
4 adet taze soğan,
1 çay fincanı sıvıyağ,
2 çay kaşığı nişasta,
50 gr yer fıstığı,
2 diş sarmısak,
Tarif:

Tavuğu küçük parçalara bölün Nişastayı biraz suyla karıştırın, tavuk parçalarını bu karışıma bulayın Bir tavada yağı kızdırıp, tavuğu kızarttıktan sonra kevgirle çıkarın Soğan ve biberleri ince ince kıyıp, tavukları kızarttığınız yağda biraz kavurun, sarmısak ve fıstıkları da ekleyip biraz daha kavurun Bir tutam tuz katıp karıştırıp Tavaya tekrar kızarttığınız etleri katın Biraz daha karıştıp, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.