![]() |
> Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş SülünMALZEMELER 1 adet sülün göğüs 1 adet sülün but 2 adet haşlanmış patates Arpacık soğanı Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik) Sos için : 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 adet küçük boy kuru soğan 1 adet boy kereviz 3 çorba kaşığı demi glass sos Kuru garnitür : Elma dilimi, patates cipsi HAZIRLANIŞI Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın ![]() ![]() ![]() Patatesli karışımı servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|