Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, deniz, güveç, kişilik, mahsülleri

> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)



MALZEMELER
50 gr kalamar
50 gr midye
50 gr karides
50 gr ahtapot
1 çay bardağı beyaz şarap
1 limonun suyu
20 gr mantar
4 yeşil biber
3 yemek kaşığı un
2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, beyazbiber


HAZIRLANIŞI
Deniz mahsüllerini temizleyip yıkayın Tuzla harmanlayarak 10 dakika dinlendirin Yeniden yıkayarak tavada kıyılmış sarmısak, biber, mantar ile soteleyin
Limon suyu ve şarabı ilave ederek karıştıra karıştıra 6-8 dakika pişirin Tuzunu ve biberini ekin Güveçlere doldurarak fırında 8 dakika pişirin Üzerine kıyılmıs maydanoz serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.