> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik) |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)MALZEMELER 50 gr kalamar 50 gr midye 50 gr karides 50 gr ahtapot 1 çay bardağı beyaz şarap 1 limonun suyu 20 gr mantar 4 yeşil biber 3 yemek kaşığı un 2 çay bardağı zeytinyağı Tuz, beyazbiber HAZIRLANIŞI Deniz mahsüllerini temizleyip yıkayın Tuzla harmanlayarak 10 dakika dinlendirin Yeniden yıkayarak tavada kıyılmış sarmısak, biber, mantar ile soteleyin Limon suyu ve şarabı ilave ederek karıştıra karıştıra 6-8 dakika pişirin Tuzunu ve biberini ekin Güveçlere doldurarak fırında 8 dakika pişirin Üzerine kıyılmıs maydanoz serperek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|