> Kavurma (5 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Kavurma (5 Kişilik)MALZEMELER 1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı) 1 Su Bardağı Su 1/2 Çorba Kaşığı Tuz 125 gr MargarinHAZIRLANIŞI 1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım Eti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalım Tuzladığımız eti tencereye koyalım 1 su bardağı suyu ekleyelim Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim![]() Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|