![]() |
Tavuk Ezme Çorbası Tarifi - Tavuk Ezme Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Ezme Çorbası Tarifi - Tavuk Ezme Çorbası YapılışıMalzemesi: 1 adet piliç 4 çorba kaşığı sadeyağ veya kahvaltılık margarin yağı 2 kahve fincanı pirinç unu 10 su bardağı tavuk suyu 1 adet francala 50 gram kaşarpeyniri 2 çay kaşığı tuz ![]() Piliç yıkanır, bir tencereye konulur, içine 10 bardak su konarak kaynatılır, bir kaynama alır almaz, üstündeki köpüğü alınır ve bu şekilde bir buçuk saat kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|