Enginar Çorbası

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginar Çorbası



Tereyağını eritin Havuç, patates ve enginarları küp küp doğrayıp içine atın Unu da ekleyip birlikte birkaç dakika kavurun Üzerine süt ve suyu ilave edip 15 dakika pişirin Dereotunu incecik kıyıp çorbaya ekleyin Enginar kalbi dilimleri ile süsleyerek servis yapın
MALZEMELER
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet enginar
1 adet orta boy patates
1 adet orta boy havuç
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
4 su bardağı su
1/2 demet dereotu
1/2 kavanoz enginar kalbi konservesi

Elif Korkmazel

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.