Etli Ekmek 3 |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Ekmek 3Etli Ekmek 3 Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapılışı - Etli Ekmek Nasıl Yapılır - Etli Ekmek Malzemeleri Malzemeler 5 su bardağı un 25 Su Bardağı Su 1 Tatlı Kaşığı Tuz İç Malzemesi: 500 gr Kıyma 2 Soğan Karabiber , Tuz 1 Çorba Kaşığı Tereyağı Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğu-run Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun Tuz ve karabiber ilave edin Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yansına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|