![]() |
Ballı Kayısı Köpüğü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballı Kayısı Köpüğü TarifiBallı Kayısı Köpüğü Tarifi Ballı Kayısı Köpüğü yapılışı Ballı Kayısı Köpüğü nasıl yapılır Ballı Kayısı Köpüğü Tarifi Resimli ![]() Malzemeler: •100 gr kuru kayısı •300 ml sıcak su •2 yemek kaşığı bal •300 gr yoğurt •2 yumurta beyazı •Servis için kedidili bisküvi Hazırlanışı Kayısıları sıcak su dolu kabın içinde en az 4 saat veya mümkünse geceden ıslatın ![]() Kayısıları ve suyu bir tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() Kayısıları pişme suyu ve yoğurtla birlikte blenderda karıştırın ![]() ![]() Yumurta beyazlarını iyice çırpın ![]() ![]() Köpüğü ayaklı bardaklara koyup servis yapana dek buzdolabında tutun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|