Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, haşlanmış, malzemeleri

Haşlanmış enginar malzemeleri

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlanmış enginar malzemeleri



Haşlanmış enginar malzemeleri
  • 4 adet enginar
  • 4 adet enginar gobeği
  • tuz
  • zeytinyağı

Enginarları bol suda yıkayın Enginar göbeklerini de bol limonlu suda yıkayın Enginar göbeklerini yayvan bir tencereye koyun ve biraz su ilave edin Zeytinyağı ve tuz katın ve pişirin Ateşten indirmeden önce tuz ve şeker katın Yaprakları enginarları bol su altında yıkayın Orta kısımlarındaki tüyleri bir bıçak ile temizleyin Kabukları ile birlikte bol suya koyun ve haşlayın Yapraklı enginarları servis tabağına dizin Bunların üzerlerine birer adet enginar göbeği yerleştirin Zeytinyağı, limon ve tuz ile bir sos hazırlayın Enginar yaprakları teker teker çıkarılarak bu sosa batırılacak ve et kısımları yenecektir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.