Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartması, sülün, tencerede

Sülün Kızartması Tencerede

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sülün Kızartması Tencerede



ülün Kızartması Tencerede

Malzeme:
1 sülün
100 g tereyağı yada margarin
4 bardak su
1 soğan
2 diş sarmısak
1 çay kaşığı un
Karabiber
Tuz
Hazırlanması:
Tüyleri yolunmuş,içi temizlenmiş ve harh ateşte tavuk gibi tütsülenmiş sülünü bol suda yıkayın Kuşun içini dışını sarmısakla ovun Tuzlayıp, biberIeyin Kuşu içinde ıoo g tereyağı olan teneerede 20 dakika çevire çevire kızartın 20 dakika sonra buna çok ince kesilmiş soğanı ilave edin ve ıo dakika da böyle kızartın Soğanlar sararınca içine 4 bardak su ilave edin ve kuş yumuşayıncaya kadar ı saat pişirin Kuş pişince salçasını, 1 çay kaşığı un ilavesi ile koyultun 10 dakika da unlu salça ile pişirin Pilav ile servis yapın
NOT: Sülün hemen temizlenip 5-6 gün serin yerde bekletildikten sonra pişirilmelidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.