Tavuk Paçası |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk PaçasıTavuk Paçası MALZEMELER 2 adet yumurta 1 su bardağı un 3 diş sarmısak 1 limon suyu 1/2 fincan sirke 1 adet kemikli tavuk göğsü 3 yemek kaşığı margarin 1/2 su bardağı haşlanmış nohut Kırmızı toz biber 1 litre tavuk suyu YAPILIŞI Kemikli tavuk göğsünü 1 litre su ile haşlayın Kemik ve derisini ayırıp iri parçalara bölün Bir kasede yumurtalar, un, dövülmüş sarmısak, limon suyu ve sirkeyi karıştırın 1 yemek kaşığı tereyağa tavuk suyunu katarak beşamel sos kıvamında orta ateşli ocakta karıştırarak pişirin Akşamdan ıslatıp haşladığınız nohutları ekleyin 1-2 taşım kaynatın ve ateşten alın Kalan tereyağını kızdırın Tozbiberi ekleyin Paçayı servis tabağına alıp üzerine tavuk etlerini serin Tereyağını gezdirip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|