Hindi Kapama |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindi KapamaHindi kapama Malzemeler 1 adet soğan(yemeklik doğranmış), 4 parça hindi eti, 2 su bardağı pirinç, 6 adet taze soğan, karabiber, tuz” Yemeklik doğranmış soğanlar 1 çay bardağı su ile suyunu çekene kadar kavrulur Hindi etleri eklenir üzerine tekrardan tencerenin yarısına kadar su eklenir Etler pişirilir 2 su bardağı pirinç ayrı bir yerde yağ ile kavrulur ve tuz eklenir Kavrulduktan sonra cam tepsiye dökülür Üzerine karabiber serpilerek parça etler üzerine konulur Suyu da üzerine dökülür 6 adet taze soğan doğranır üzerine serpilir ve tuz eklenip 180 derecelik fırında pişirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|