TIP MAFYASI DEVAMI Hakkında Bilgi |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
TIP MAFYASI DEVAMI Hakkında BilgiGözlemlerim: Kemer Kancası: Muhammed Şamili uyandırmamak için lambayı yakamak istemedim ve kemerin üstüne basmışım oda çivi gibi ayağıma battı Doktora gittim, insanlar 15-20 yıldır aynı rahatsızlıklardan dolayı doktora geliyorlar ve doktoru aynı ilaçları yazıp gönderiyor 15-20 yıldır Romatizma tedavisi için ödene parayı düşünün ve birde bu insanların çektiği acıyı Oysa romatizmanın her türünün tedavi edilebileceğini Prof Dr Cubrinski binlerce hastası üzerinde yaptığı tedavi denemesi ile ispatlamıştır Nine: Ninenin doktoru 20 yıl boyunca böbrek iltihapalnmasına karşı aynı ilaçı yazmış, halbuki en fazla 3 ay yazılabilir Kadıncağızda bronşit, tansiyon anormalikleri, ödem, romatizma, kalp rahatsızlıkları, kanın yapısının bozulması vBulletin, 15-20 hastalık ortaya çıkmış Nine aileme ''doktorumun yazdığı ilaçlar bana iyi gelmiyor'' diye şikayette bulununca ailemde ona benden bahsetmiş Oda bana bir çare bulsun demiş Sabahlari kalkınca romatizmadan hareket edemeyen ve ekmeğine yağ dahi sürmek için parmaklarını oynatamaz hale gelmişti Ona gönderdiğim bitkisel ilaçla kadıncağız 40-50 günde romatizmayı atlattı Sonra diğer rahasızlıklarını tek tek sırası ile iyileştirdik Elhamdüllillah Birgün doktoru aniden ziyarete gelmiş ve bitkisel ilaçları saklıyamamış Doktoru bunlar ne diye sorunca, ona sen beni 20 sene hastalandırdın benim gerçek doktorum beni 6 ayda iyileştirdi demiş ve doktoru fırçalamış KBB Doktoru: Kimya mühendisliği eğitimini bıraktıktan sonra çalışmak için Frankfurtta geldim Ev ilanlarına bakıp telefon ediyorum, gelin görüşelim diyorlar, gidiyorum Ya kibarca ev verildi diyorlar veya açıkca Türklere ev yok diyorlardı 6 ay ailem ve çocuklar kayı validede kaldı bende derneğin kütühanesinde bir çek yatla idere ettim Sonra Simons isimli bir Yahudi 2 Dünya savaşında almanlar can derdinde iken Frankfurt Şehrinin göbeğindeki Apartmanaları çok ucuza kapmış O benim sana bir evim var dedi Bir ev dediği aslında bir oda, onu üçe bölmüş, eve eşyasının 1/3 sığamadı O gün romanalara gün doğdu benim eşyalar gitti Haliyle yerde yatıyorduk ve firmadan ev kiralıyana kadar 6 ay böyle idare ettik Ama bende kulak ağrıları başladı KBB doktoruna gittim, mantar dedi aylarca verdiği ilaçaları kulandım Sonbaharda ağrılar yeniden başladı Başka KBB doktoruna gittim, ekzem dedi ve yazdığı ilaçalrı kulandım ve bir kaç ay sonra yeniden rahatsızlandım Başka KBB doktoruna gittim, sinirler büzülmüş sürekli atkı taşıyacaksın ve kulağını temizlemiyeceksin, o zaman kulak hasaslaşıyor dedi Dediğini yaptık, fakat ağrılar yeniden başaladı Aynı şekilde oğlumda da kulak ağrısı vardı ve çocuğu da sürekli doktora görtürüyorduk ve tavsiyelerin hiçbiri fayda vermiyordu 7 Çocuk doktoru orta kulaktan boğaza bir kana açılır bu kanalda tıkanma olursa rahatsızlık olur ağrı verir dedi ve bize naneyağı, okaliptusyağı ve terpentin kaşımından oluşan bir krem tavsiye etti Bunu kulağını arkasına ve çene altına sürdük Çocuk iyileşti, aynısını kendimde denedim bende iyileştim O günden beri çok şükür ne benim, nede oğlumun kulağı ağrır Ürolog Sürekli buzhane gibi büyük buzdolabına girip çıktığımızdan, böbrekleri üşütüm Üroloji doktoruna gittim Muayeneden sonra tahlil sonuçları gelene kadar ilaç yazamam dedi Bende çok ağrıyor ne yapayım dedim, çekeceksin dedi Ezcaneye gidip, altınbaşakotu, ısırganotu, ardıçkozalağı, atkuyruğuotu ve akhuşyaprağı alıp karıştırdım ve içtim 2-3 sonra rahatsızlıklarım geçti Doktora gittim, rahatsızlığımın sebebi nedir diye, böbreklerini üşütmüşsü n dedi ve ilaç yazamak istedi Gerek yok artık ağrımıyor, çünkü şu şu bitkileri karıştırp çayını içtim dedi Doktor çok tehlikeli olabilirdi neden beni dinlemeden kendi başına böyle şeyler yapıyorsun dedi Bende ona fitoterapi de biraz bahsedince sinirlendi ve ben mi doktorum sen mi diyerek konuştu ve çık git dedi Ben: Dişimi çektirdim ve doktor bana bir kaç gün panisilin hapı alama gerektiğini söyledi Ve mutlaka bunu almalısın dedi ve bende bunu aldım İki gün sonra midem ağrımaya başkadı midemde yara yapmıştı aylarca mide ağrısı çektim ve hiçbir ilaç fayda vermedi Ve tarçın kabuğu çayı içerek rahatsızlığım azaldı Hacı Mehmet Emi Sabahleyin işe gelmişti ve hemen tartışmaya başladı ne olduğunu sorduğumda bilmiyorum dedi Ben renginin çok solmuş olduğunu söyledim Oda dün akşam başım ağrıyordu aspirin aldım dedi Hemen doktor gitmesini siyledim, belki mide kanaması geçiriyorsun dedim Gerçektende muayeneye gittiğinde doktoru 2-3 saat daha geç kalasaydın hayati tehlike olabilir demiş Bacanak: Bacanağım memeleketine gitiğinde bir rahatsızlık nedeniyle penisilin iğnesi yapmışlar Ve bacanak komaya girmiş hemen doktora götürmüşler ve doktoru 15 dakika geç gelseydin, senin için çok geç kalmış olurdu demiş Muhammed Şamil larenjitten (gırtlak iltihaplanması) dolayı nefes alamıyor Üniversitenin Çocuk kliniğinde çocuğa enhelasyon yapmamız gerek dediler Çocuğu hastaneye yatırmaıyacakalrını, çünkü yapacak birşeyleri olmadığını söylediler ve suzlu su ile enhelasyondan başka bir çaresi yok dediler Bende evde tuz da su da var o zaman ben burada daha fazla beklemeyim diyerek çocuğu eve götürdüm Ben onu hepar sulfurisle tedavi ettim, bu ürün 200 yıldır homeopatide psödokrupa karşı başarı ile kulanılır ve tek çaraside budur Arkadaşın Yüzünde 2 sm büyüklüğünd e çıban çıkmış ve doktorlarının verdiği hiç bir ilaçın faydası olmamıştı Ona aloe vera kremi tavsiyeettim ve birkaç gün sonra hiçbir eşyi kalmadı Bir Bayan Bademcikleri şişen bir bayana doktoru antibiyotik ilaçlar yazmıştı Bu bayanda daha önce hiç görülmeyen sürekli şişkinlik ve bu şişkinlik nedeniyle karnı şişen bayanın akçiğerleri de sıkıştığından ve akğierler de kalbi sıkıştırdığından kalbi sıkışmaya başlamaıştı Bana doktorlarım aylardır uğraşıyorlar tedavi edemiyorlar ne tavsiye edersin dedi Bunun bozulan bağırsak florası nedeniyle olduğunu tedavisinin aloe vera jeli ile mümkün olduğunu söyledim Ve 2-3 ay içinde yeniden iyileşmişti Bir Alman Bayan Kadıncağiz tam 3 haftadır kabızlık çekiyor ve doktorları lavmandan başka çare yok diyorlar Ben ona sinameki çayı ve bir şurup gönderdim Kadın hemen 20 dakika sonra rahatlamış İş Arkadaşı Yıllardı çektiği romatizmadan kurtulamamış üstelik doktorlarını vewrdiği ilaçlar mide rahatsızlıklarınada sebep olmuştu Bir Tanıdık Aldığı Lipid ilaçı nedeniyle oturağındaki yağlar ve hatta kaslar bileerimiş, adamcağız poposunun üstüne dahi oturamıyordu, fakat lipidi yinede düzelmemişti Ben ona Antalyada yaşıyorsun zeytin yaprağı çayı iç ve sarımsak ye bu ilaçlara boşu boşuna para verme dedim Bir Bayan Menopoz devresine giren bayana doktorları yumurtalığın mutlaka alınması gerekir iltihapalanmış demişler ve amaliyattan sonra hormon anormalikleri kadıncağızı canından bezdirmişti ve ölmek istiyordu Ben ona kadın kökü damalaması tavsiye ettim ve problemi kalmadı İtalya İtalyada yapılan rahim ve yumurtalık amaliyatlarını % 83 oranında gereksizyere yapıldığı sonradan yapılan araştırmaladan anlaşılmıştır Haymana Kaplıcaları: Haymanaya kaplıcalara gittim Otelde yer bulamayınca pansiyona yerleşyim Orada tanıştığım bir kaç amaca ile akşamlar bol bol sohbet ettik Birisi ilaç saatim geldi diye cebinden bir ilaç çıkardı, bu kalp için dedi onu geri yerine kodu, öbür cebine baktı, bu bronşite karşı dedi onu yerine kodu, bir başka cebine baktı bu kanımdaki anormalikler karşı dedi, onu yerine kodu, bir başak cebinden çıkardığı ilaça bu böbrek iltihaplanmasına karşı dedi onu yerine kodu Ben başladım gülmeye adam neden gülüyorsun işte yaşlılık böyle sende yaşlanınca hep ilaçlarla gezersin dedi Ben ona hayır ben ilaçlarla gezmem bu kesin dedim Oda neden sen hastalanmazmısın? dedi ''Ben hastalanırsam şifalı bitkilerle tedavi olurum'' dedim Kimyasal ilaç kulanmam dedim Adam ben şifalı bitkileri tanımam, o eskidendi köyde bu işi bilen biri olurdu herkesi birkaç bitki ile iyileştirirdi, şimdi onlar yok artık Şimdi doktorlar var ve onların yazdığı faydasız ilaçlar dedi Nasıl olduda bu hale geldiniz dedim Adamcağı böbreklerini üşütüğün& ;uuml; ve doktora gittiğini onun yazdığı ilaçın yantesirinin tansiyonunu yükseltiğini, bu sefer onun için ilaç yazdığını onu kulanmaya başlayınca, karaciğere zarar verdiğini ve böylece zamanla ayaklı eczane gibi olduğunu söyledi Ben ona şayet ilk hastalandığında altınbaşakotunun çayını içseydin bunların belkide hiçbirini görmezdin dedim Bu amaca gibi binlerce insan perişan oluyor ve yıllarca ilaçlara bağımlı ve acı çekerek yaşamaya mahkum oluyorlar vede çoğu servetini kaybediyor HAPI YUTARSINIZ Önümüzdeki yüz yılda dünyayı büyük firmalar özellikle de ilaç firmaları yönetecek Yoksa yönetiyor mu demeliydim? İnsanlık ilaç tüketimi açısından tek yönlü muazzam bir propagandanın etkisi altında Bizi görsel ve yazılı medya aracılığı ile korkutup '’Hapı yutmazsanız hapı yutarsınız’’ diyorlar Öyle bir bilgi bombardımanına tutuluyoruz ki ne kadar aldırmazlık edersek edelim bir süre sonra 'Acaba yanılıyor muyum? Bu vitamin sahiden işe yarıyor da ben mi almıyorum?' diye şüpheye düşüyor, yanımızda avuç avuç ilaç yutan, muhtemelen Amerika'dan yeni dönmüş mesai arkadaşımızı gördükçe 'Yoksa bu kendini beğenmiş benden uzun mu yasacak?' diye geriliyoruz Bir gün, iki gün dayanıp sonunda 'Parasıyla degil mi?' deyip en yakın eczanenin yolunu tutuyoruz Yalan mı? Dünyada ki yeni ilaçlarla ilgili tüm bilimsel çalışmaları ve araştırmaları ilaç firmaları yaptırıyor Esasında üniversiteler ve bağımsız araştırma kuruluşları yapıyor görülüyor ama arkada parayı bastıran ilaç firmaları Size arastırmayı yaptırırken de baştan bir mukavele imzalatıyorlar; sonuçlar ancak onlar isterse yayınlanabiliyor Haberleri olmadan araştırma sonuçları hakkında konuştunuz mu yandınız, bir anda kendinizi mahkeme kapılarında bulabilirsiniz Her şey denetim altında olduğundan bir ilaçın yan tesirleri ile ilgili bir araştırma yapmak isterseniz ulaşacağınız bilgiler de sınırlı oluyor İnanmazsanız her hangi bir ilaç için Internet'te araştırma yapmaya kalkın Yararları ile ilgili binlerce yazı bulabilirsiniz; örneğin, siz o ilaçı kan sulandırmak için aldığınızı zannederken bir bakarsınız ki meğer o ilaç kansere, kalbe, bağırsaklara, gaza, hatta mayasıla bile iyi geliyormuş da haberiniz yok! Nereden alabileceğiniz, kaça alacağiniz, nasıl ısmarlayacağınız hepsi Internet'te yazılı Yan tesirlerini bulabilmek içinse elinizde büyüteç Sherlock Holmes gibi sıkı bir araştırmacı olmanız lazım Bulabileceklerinizin, ancak firmanın sizin 'bulmanıza izin verdikleri' olduğunu da bilin Başta Kanada ve Amerika olmak üzere, ilaçların yan tesirleri yüzünden her yıl binlerce kişinin öldüğü veya hastanelik olduğu ülkelerde devlet, halkı bu konuda aydınlatan özel birimler ve Internet siteleri kurmaya başladi Darısı bizim Sağlık Bakanlığı'nın başına diyeceğim ama becermeye çalışıp beceremedikleri o kadar iş var ki, bu işe ne zaman sıra gelir bilmem Benden size tavsiye eğer sağlıklı olmak istiyorsanız ilaç firmalarının 'Hapı yutmazsanız, hapı yutarsınız' sözlerine kulaklarınızı tıkayın, mutlaka gerekmedikçe ilaç almayın, unutmayin 'Hapı yutarsanız, hapı yutarsınız' |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|