|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buğdayçimlendirilmiş, buğdayın, çimlendirilmiş, yapımıfaydaları |
![]() |
Çimlendirilmiş Buğday-Çimlendirilmiş buğdayın yapımı-Faydaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çimlendirilmiş Buğday-Çimlendirilmiş buğdayın yapımı-FaydalarıEğer zihnen yorgunsanız, çocuklarınızın büyümesiyle ve gelişmesiyle ilgileniyorsanız, gebe iseniz, doğan çocuğunuzu emzirmek istiyorsanız, hastalıktan yeni kalkmışsanız çimlendirilmiş buğdayı unutmayın ![]() Yenmesi gereken normal günlük miktar 1-3 tatlı kaşığı dolusudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çimlendirilmiş buğdayın yapımı: Buğday geceden yıkanır, cam ya da porselen bir kâseye konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çimlendirilmiş buğday: Anemi Kolesterol Bedenin minarellerden yoksun oluşu Frijidite Gebelikte Raşitizm Verem gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilindiği gibi ayrıca Emzirenlerde Çoçukların gelişimde Yaşlanmayada iyi geldiği bilinmektedir Çimlendirilmiş besin maddeleri genellikle çiğ yenmelidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|